Fantastic People Ever!

Stay Updated!

Saturday, September 4, 2010

cOUNTdOWn

ok murid-murid!.. eheh. tersilap pulak  =_='
OK GURLS!

Lebih kurang lagi enam hari je lagi nak sambut hari raya kan.
Haa.. SelendangshawL nak buat countdown kecil kecilan la ye. heee ;)
Semoga u olls semua dah pun beli baju raya, kasut raya n jangan lupa beli SHAWL raya oke!
Yang belum beli tu meh la beli kat SelendangshawL oke!
Weeeeee! ^^,

No comments:

Post a Comment

ORDER NOW !

Full Name:
Email:
Home/Office Address:
H/p Number:
Code Item(s)
Payment Through: CIMB Clicks
Maybank 2U
ATM Cash Deposit - CIMB Bank
ATM Cash Deposit - Maybank
Payment Period:
Any Request?

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya tidak mendapat reply order dalam tempoh 24 jam selepas membuat tempahan.

Jika ada sebarang masalah, boleh terus emailkan ke: selendangshawl@yahoo.com

Happy Shopping =)


This online form was provided by Freedback.